View Poll Results: Best HT 2013

Voters
110. You may not vote on this poll
  • TDKR Bane

    0 0%
  • Iron Man Mark 7

    15 13.64%
  • DX-11 The Joker 2.0

    26 23.64%
  • Avengers Loki

    8 7.27%
  • DX-13 T800 Battle Damage Version

    13 11.82%
  • Iron Man Mark 7 Battle Damage Version

    9 8.18%
  • Avengers Hulk

    1 0.91%
  • DX-12 TDKR Batman

    28 25.45%
  • Avengers Hawkeye

    5 4.55%
  • Lain - Lain (Not in the list)

    5 4.55%
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 56 of 56

Thread: Hot Toys Figure of The Year 2013

  1. #41
    Neo Newborn
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    BANDUNG
    Posts
    24

    Default

    loki

  2. #42
    Neo Senior
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    618

    Default

    It is near the end of 2013, Hot Toys has released a number of figures this year which fans loved and sought after. This year our Founder & CEO Mr. Howard Chan and our Hong Kong Production Team have chosen the same figures for their Favorite Figures of the Year! Let’s take a look and see which ones they picked!

    Howard and Production Team’s favorites of the year:
    1. The Dark Knight Rises: 1/4th scale Batman Collectible Figure
    2. The Avengers: 1/6th scale Mark VII Collectible Figure
    3. Terminator 2: 1/6th scale T-800 (Battle Damaged Version) Collectible Figure


    The Dark Knight Rises: 1/4th scale Batman Collectible Figure

    Howard: This is our first 1/4th scale human character collectible figure and we’ve put in lots of effort in this product, so we are really glad that the end result turned out very well from the large amount of positive feedback we received. This project sets an example that Hot Toys is able to create phenomenal collectibles in different scales!

    Production: The success of the 1/6th scale Batman collectible figure from The Dark Knight Rises has helped us become even more proficient for the production for the 1/4th scale. The bigger scale size has also allowed us to enhance the precision and fine details for the figure. The likeness of the head sculpt, the body’s articulations, and details of the accessories have all been pushed to a new level for products of this scale.

    The Avengers: 1/6th scale Mark VII Collectible Figure

    Howard: Despite the numerous and complicated parts the Mark VII contains, our production team was able to keep the high quality that Hot Toys always valued highly in the final product and let fans witness Hot Toys’ exceptional skills in creating robot collectibles.

    Production: The Iron Man Mark VII was made with over 300 parts and pieces. Its structure, design, and painting have also been improved from the past! With the various interchangeable weapons and battle damaged parts, the Mark VII is more than just for show and reminds fans that Hot Toys’ collectibles are wonderful action figure that you can display and play.

    Terminator 2: 1/6th scale T-800 (Battle Damaged Version) Collectible Figure

    Howard: This final product has lived up to many fans’ expectation for the collectible of this iconic character and shines in quality. It also proofs Hot Toys’ 1/6th scale collectibles won’t be overshadowed by products in bigger scales.

    Production: It was not an easy task to add a moveable eyeball and a light up eyeball in a 1/6th scale head sculpt. Furthermore, achieving a good result for the battle damaged costume and the production of the T-1000 statue were also obstacles we needed to overcome for this figure’s creation. However, we are very glad to hear fans’ great feedback for the final product of this figure!

    All of Hot Toys’ figures were created with great effort and we hope fans are able to enjoy the products as much as we do. Which one is your figure of the year? Please feel free to share your thoughts with us and fellow collectors! Happy New Years everyone!



  3. #43
    Neo Master Chen's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3,761

    Default

    joker memimpin di depaan

  4. #44

    Default

    Quote Originally Posted by Chen View Post
    joker memimpin di depaan
    Ooooppss...di manuver sementara oleh rival abadi nya bro, batman DX12..hehehe

  5. #45
    Agen Nano Spray TWINSNAKES's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    COD Citra Raya Cikupa Only
    Posts
    3,550

    Default

    Quote Originally Posted by Chen View Post
    joker memimpin di depaan
    Quote Originally Posted by starscreamer View Post
    Ooooppss...di manuver sementara oleh rival abadi nya bro, batman DX12..hehehe
    Seru Nih!
    Persaingannya Ketat Yak.
    Yang Sayang Istri, Mama, Pacar, Adik Ataupun Temannya,
    Kalau Mau Kasih Hadiah Cerdas Hubungi Saya,
    Dapat Cantiknya, Dapat Sehatnya, Dapat Investasinya, Dapat Bisnisnya, Dapat Bonusnya & Dapat Diwariskan.
    Detail Info Langsung Kontak Aja.
    HP 08121032390 BB 24DF248E

  6. #46
    Taurus Aldebaran SilverFang's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    In here!
    Posts
    6,705

    Default

    DX12 banyak yang nyela tp banyak yg suka juga
    HT Ironman MK 42 BIB 2,6jt, SHF Ironman MK 45 BIB 785rb KLik Disini
    WTB: ga ada



  7. #47
    Neo Senior
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    843

    Default

    ane milih iron man VII

    sebenernya kalo boleh milih 2, 1 lagi sih milih DX13 battle damage T800... top notch untuk quality nya
    LAPAK LELANGAN TOKIDO_77
    http://neokg.com/threads/2518-Wareho...okido_77/page5

    CONTACT PERSON : 081287228532 / 081908268343 (WHATSAPP) / PIN BB 27532BF0 ( UNTUK PIN BB, STELAH F ADALAH NOL )

  8. #48
    Neo Master Chen's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3,761

    Default

    Quote Originally Posted by TWINSNAKES View Post
    Seru Nih!
    Persaingannya Ketat Yak.
    dari line yg sama nich....kerenz

  9. #49
    Agen Nano Spray TWINSNAKES's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    COD Citra Raya Cikupa Only
    Posts
    3,550

    Default

    Yang Sayang Istri, Mama, Pacar, Adik Ataupun Temannya,
    Kalau Mau Kasih Hadiah Cerdas Hubungi Saya,
    Dapat Cantiknya, Dapat Sehatnya, Dapat Investasinya, Dapat Bisnisnya, Dapat Bonusnya & Dapat Diwariskan.
    Detail Info Langsung Kontak Aja.
    HP 08121032390 BB 24DF248E

  10. #50
    Neo Senior
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    451

    Default

    2013 telah berakhir, 2014 siap siap nebus PO yg dateng kwwkkw

  11. #51
    Neo Senior
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sumatera
    Posts
    809

    Default

    Quote Originally Posted by adiyosua View Post
    Joker 2.0. Hands down.

    Btw Batman QS001 ga dimasukin jadi nominee utama sama sekali nih (hanya masuk kategi 'other' saja) even di SSC forum?



    Hypenya sempet gede banget lho pas final productnya keluar..
    Lifelike-wise, figure ini juga mantap... Accesories juga gokil..
    Standbasenya unik..

    Bahkan dengan skala yg rada ga imbang untuk dibandingin, figure ini jauh lebih layak masuk nominee utama dibanding DX12, IMO..
    The best figure for HT and 1/4 after Joker and T800 BD by EB

  12. #52
    Neo Senior
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    451

    Default

    waduh kasian banget ini bane ya 0%. padahal gw lagi nyari bane, mudah2an dpt low price

  13. #53
    Neo Apprentice
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,955

    Default

    Quote Originally Posted by Rockabi View Post
    waduh kasian banget ini bane ya 0%. padahal gw lagi nyari bane, mudah2an dpt low price
    waktu ntuh bane kurang laku sekarang diincer lagi hehe..

  14. #54
    Neo Senior
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sumatera
    Posts
    809

    Default

    From my point of view 1/6 figure, kalo bukan didasarkan kesukaan karakter, T800 BD tetap terdepan karena detailnya sangat sulit dikerjakan dan juga aksesorisnya cukup menawan (tentu saja harga mahal bisa berikan extra items dan quality). Terminator hanya di Indonesia aja out of the radar.
    Tapi kalo berdasarkan karakter favorit, gue milih Joker walaupun gue juga liat itu Loki keren bgt detail baju dan aksesori nya (sayang, gue ga da ini figure dan kurang demen karakternya yang menurut gue aga bego). Gue liat Joker itu elegant banget dengan suit-nya dari kato dan aksesori pertama HT yang aga ga biasa meja, kursi penjara dan lampu serta sampe itu pensilnya yang sptnya ga gitu perlu. HS ketawanya jg itu brilliant krn dari keseluruhan HS dari HT, ga ada yang spt itu.....but all of HT, I know they are very tempting and awesome.

    Kalo bandingin Bat 1/4 sama figure lain 1/6 sptnya aga kurang fair terlebih Batman punya fans yang banyak setelah Ironman. 1/4 juga lebih dapat detailnya krn size nya...yaaa tambah gede sizenya yah detailnya lbh bisa dikerjakan.....so I wont take Batman 1/4 as a winner even tough I have to admit that Bat 1/4 is in my top list among other 1/4.
    Last edited by hnlee; 03-20-2014 at 09:54 AM.

  15. #55
    Neo Apprentice
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,955

    Default

    Quote Originally Posted by hnlee View Post
    From my point of view 1/6 figure, kalo bukan didasarkan kesukaan karakter, T800 BD tetap terdepan karena detailnya sangat sulit dikerjakan dan juga aksesorisnya cukup menawan (tentu saja harga mahal bisa berikan extra items dan quality). Terminator hanya di Indonesia aja out of the radar.
    Tapi kalo berdasarkan karakter favorit, gue milih Joker walaupun gue juga liat itu Loki keren bgt detail baju dan aksesori nya (sayang, gue ga da ini figure dan kurang demen karakternya yang menurut gue aga bego). Gue liat Joker itu elegant banget dengan suit-nya dari kato dan aksesori pertama HT yang aga ga biasa meja, kursi penjara dan lampu serta sampe itu pensilnya yang sptnya ga gitu perlu. HS ketawanya jg itu brilliant krn dari keseluruhan HS dari HT, ga ada yang spt itu.....but all of HT, I know they are very tempting and awesome.

    Kalo bandingin Bat 1/4 sama figure lain 1/6 sptnya aga kurang fair terlebih Batman punya fans yang banyak setelah Ironman. 1/4 juga lebih dapat detailnya krn size nya...yaaa tambah gede sizenya yah detailnya lbh bisa dikerjakan.....so I wont take Batman 1/4 as a winner even tough I have to admit that Bat 1/4 is in my top list among other 1/4.
    Well presented!

  16. #56
    Moderator INARI's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    *Inari Shrine*
    Posts
    59

    Default

    thread ini udah selesai, g akan close

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •