Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 36

Thread: The Girl With The Dragon Tattoo (2011) directed by David Fincher

  1. #1

    Default The Girl With The Dragon Tattoo (2011) directed by David Fincher

    The Girl With The Dragon Tattoo (2011)



    Director : David Fincher

    Writers : Steven Zaillian, Stieg Larsson (Novel)

    Release Date : 21 December 2011

    Cast :

    Rooney Mara : Lisbeth Salander
    Daniel Craig : Mikael Blomkvist
    Stellan Skarsgård : Martin Vanger
    Robin Wright : Erika Berger
    Joel Kinnaman : Christer Malm
    Christopher Plummer : Henrik Vanger
    Embeth Davidtz : Annika Blomkvist
    Joely Richardson : Anita Vanger
    Goran Visnjic : Dragan Armansky
    Julian Sands : Young Henrik Vanger
    Yorick van Wageningen : Nils Bjurman
    Geraldine James : Cecilia Vanger
    Elodie Yung : Miriam Wu

    Storyline :

    Journalist Mikael Blomkvist (Craig) is aided in his search for a woman who has been missing for forty years by Lisbeth Salander (Mara), a young computer hacker.

  2. #2

    Default

    Trailer :



    Poster :

    Click here to enlarge

    Spoiler: boob uncensored poster 
    Last edited by Snake Eyes; 06-21-2011 at 12:44 PM.

  3. #3

    Default

    Millennium Trilogy Novel by Stieg Larsson

    Click here to enlarge

    Millennium Trilogy Film

    Spoiler: poster 


    The Girl With The Dragon Tattoo (2009)

    Spoiler: poster 


    The Girl Who Played With Fire (2009)

    Spoiler: poster 


    The Girl Who Kicked The Hornet's Nest (2009)
    Last edited by Snake Eyes; 06-21-2011 at 12:55 PM.

  4. #4

    Default

    Rooney Mara as Lisbeth Salander (Remake Version)

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Noomi Rapace as Lisbeth Salander (Original Version)

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge
    Last edited by Snake Eyes; 06-21-2011 at 01:01 PM.

  5. #5
    Neo Apprentice FinalHeaven's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oppai no Sekai........( . Y . )
    Posts
    1,729

    Default

    gile beda bgt pas udah dimake over, en "itu"nya ditindik ngilu liatnyaClick here to enlarge
    Click here to enlarge
    Tifa Lockhart Limit Break - Final Heaven

  6. #6

    Default

    609th post

    nih ce maen di nightmare on elm street remake kan, bener2 ekstrim perubahannya, aslinya doi cakep gt, disini dandan gothic di piercing sana sini Click here to enlarge


    Click here to enlarge
    SUPERHEROES, MUSIC & MOVIE
    ---------------- Action Figure Specialist ----------------
    OFFICIAL WEBSITE [ erytoys.blogspot.com ]

    ERY TOYS® • e-mail : eryskywalker@yahoo.com • call/sms: 081553510360

  7. #7

    Default

    Click here to enlarge Originally Posted by FinalHeaven Click here to enlarge
    gile beda bgt pas udah dimake over, en "itu"nya ditindik ngilu liatnyaClick here to enlarge
    kalo film luar aktor/aktris nya selalu total ama peran...gak cuman akting tp fisik juga Click here to enlarge

    Click here to enlarge Originally Posted by clarkkent Click here to enlarge
    609th post

    nih ce maen di nightmare on elm street remake kan, bener2 ekstrim perubahannya, aslinya doi cakep gt, disini dandan gothic di piercing sana sini Click here to enlarge
    cakepan Rooney Mara sih..cuman seksian kakaknya si Kate Mara Click here to enlarge

    Spoiler: Kate Mara 

  8. #8
    Neo Apprentice Elena's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mystique Falls
    Posts
    1,541

    Default

    wih ga sakit tuh dipeniti pentil nya? Click here to enlarge
    Elena
    Blu-ray STEELBOOK™ for sale : Expendables 250rb, Clash of the Titans 200rb

  9. #9

    Default

    Click here to enlarge Originally Posted by Elena Click here to enlarge
    wih ga sakit tuh dipeniti pentil nya? Click here to enlarge
    coba aja sis...
    WEBSITE --> www.ilovefigures.com
    Late PO : HT spiderman, wolverine, man of steel, batman 1/4, EB michael jordan, dll
    sms : 081 2167 2166
    pin bb : by request

  10. #10

    Default

    Click here to enlarge Originally Posted by Elena Click here to enlarge
    wih ga sakit tuh dipeniti pentil nya? Click here to enlarge
    ada yg bilang klo di piercing di pentil gitu nge-sexnya lebih nikmat...
    coba aja sis
    06-23-2011: Udalah... nasi uda jadi bubur, gua yang punya kuasa, lu mau apa lagi??
    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    i say: tulisan bisa di edit, omongan kaga bisa bung!!!

  11. #11

    Default

    645th post

    elena kok sis, ... dia cowo asli bos Click here to enlarge
    SUPERHEROES, MUSIC & MOVIE
    ---------------- Action Figure Specialist ----------------
    OFFICIAL WEBSITE [ erytoys.blogspot.com ]

    ERY TOYS® • e-mail : eryskywalker@yahoo.com • call/sms: 081553510360

  12. #12
    Neo Apprentice Elena's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mystique Falls
    Posts
    1,541

    Default

    Click here to enlarge Originally Posted by v3n Click here to enlarge
    coba aja sis...
    Click here to enlarge Originally Posted by [NyonK] Click here to enlarge
    ada yg bilang klo di piercing di pentil gitu nge-sexnya lebih nikmat...
    coba aja sis
    Click here to enlarge Originally Posted by clarkkent Click here to enlarge
    645th post

    elena kok sis, ... dia cowo asli bos Click here to enlarge
    waduh bro clark kent kok buka aib gw sih, ntar ga ada yg suka ama gw lagi lo Click here to enlarge

    @ nyonk : yg lebih nikmat itu yg di piercing ato lawan mainnya nih? Click here to enlarge
    Elena
    Blu-ray STEELBOOK™ for sale : Expendables 250rb, Clash of the Titans 200rb

  13. #13

    Default

    Click here to enlarge Originally Posted by Elena Click here to enlarge
    waduh bro clark kent kok buka aib gw sih, ntar ga ada yg suka ama gw lagi lo Click here to enlarge

    @ nyonk : yg lebih nikmat itu yg di piercing ato lawan mainnya nih? Click here to enlarge
    yg dipercing lebih enak.. soalnya pas di sedottt ada lubang ditengah... kyk ngisep permen polo tuh....

    apa lagi kalo punggung lu di tatto naga... maknyoss dahh Click here to enlarge
    WEBSITE --> www.ilovefigures.com
    Late PO : HT spiderman, wolverine, man of steel, batman 1/4, EB michael jordan, dll
    sms : 081 2167 2166
    pin bb : by request

  14. #14

    Default

    ini kok bahas pentil... Click here to enlarge
    judulnya ajah tato naga..bukan pentil piercing-an Click here to enlarge

  15. #15

    Default

    Click here to enlarge Originally Posted by Snake Eyes Click here to enlarge
    ini kok bahas pentil... Click here to enlarge
    judulnya ajah tato naga..bukan pentil piercing-an Click here to enlarge
    makanya itu sapa sih yg mulai... tapi asli posternya emang yg diliat yah tato sama piercing nya... film yg dahsyatt bin aneh... X_X
    WEBSITE --> www.ilovefigures.com
    Late PO : HT spiderman, wolverine, man of steel, batman 1/4, EB michael jordan, dll
    sms : 081 2167 2166
    pin bb : by request

  16. #16

    Default

    hehehe...yg versi Swedia udah ada semua tuh DVD nya...
    kalo gak doyan film yg banyak ngomong sama minim action pasti boring nontonnya...

  17. #17

    Default

    Click here to enlarge Originally Posted by Snake Eyes Click here to enlarge
    hehehe...yg versi Swedia udah ada semua tuh DVD nya...
    kalo gak doyan film yg banyak ngomong sama minim action pasti boring nontonnya...
    lgs tertidur...zzzzz
    WEBSITE --> www.ilovefigures.com
    Late PO : HT spiderman, wolverine, man of steel, batman 1/4, EB michael jordan, dll
    sms : 081 2167 2166
    pin bb : by request

  18. #18

    Default

    Click here to enlarge Originally Posted by v3n Click here to enlarge
    lgs tertidur...zzzzz
    Biar ga tidur sambil di piercing bro nontonnya...
    CARPE DIEM

  19. #19

    Default

    Teasernya mantap!
    David Fincher + Trent Reznor+Led Zeppelin.

  20. #20

    Default

    Click here to enlarge Originally Posted by geekboy Click here to enlarge
    Teasernya mantap!
    David Fincher + Trent Reznor+Led Zeppelin.
    yup....The Immigrant Song
    yg nyanyi vokalisnya Yeah Yeah Yeahs si Karen-O
    Sabotage, Demolition and Terror.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •